Skip to Content

View Geocache Log

Found it Marrasmus found Upphetsad Robbe?

Wednesday, 06 June 2018Finland

Jamboree_009ltä tuli kyssäriä, josko kiinnostaisi tulla tätä kätköä hakemaan tänään, ja tokihan kiinnosti! 2 kätköä oli päivän tavoitekin, ja töiden jälkeen suuntasin tännepäin ajoissa, tarkoituksena hakea 1 ratkottu myssekin. Siinä lennossa sovittiin kollegan kanssa missä tavataan ja käytiin hakemassa alkuun se mysse, ja siitä sitten kohti tätä kätköä.
Perille tultiin v v a m teamin M:n kanssa peräkanaa, ja kohta oli kimpsut ja kampsutkin oikean kohteen luona, katsekontaktikin kun peräti saatiin kätköön. Siinä meni pojilla joku hetki viritellessä köydet, ja ohikulkijat saivat ihmettelemisen aihetta. Jamboree_009 se kipaisi kätkölle, ja kohtahan tuo olikin kuitattu, groundservice kiittää jälleen kerran sukkelaa kiipijää urakasta:) Kätkö tosiaan huoltoa kaipailee. Siitä sitten kamat kasaan ja menoksi.. itse lähdin pienelle lenkille kun oli fiilis että tarviin aikuisenoikeasti vähän jaloittelua.. ja pojjaat lähtivät hakemaan lisää kätköjä, tai no ainakin 1 lisää..:) Jälkeenpäin varmaan taas kuulen, että meni FTFt sivusuun kun en mukaan lähtenyt.. mutta aina ei voi voittaa;) Kiitos sinne kätköstä tekijälle!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page