Skip to Content

View Geocache Log

Found it CeoCats found Laukauksia viulukotelossa

Sunday, June 10, 2018Finland

T5 - kierroksella kauniina kesäpäivänä. Kevättalvella Lappajärven saaria haettiin ja kotona huomasin, että haasteeseen tarvittiin 10 kpl T5 kätköä päivässä. Sieltä oli saatu 9, koska keskellä oleville saarille oli liian pitkä matka hiihtää ja päivä oli ollut muutenkin haasteellinen. (Tarkempaa tietoa näiden saarten lokkauksissa). Jos olisin huomannut tämän yhden T5 puuttumisen, niin oltais varmasti yksi haettu tästä sarjasta. No en huomannut ja jälkeenpäin hyvä niin. Tänään saatiin koko sarja.

Aluksi meinas olla pikkasen sadetta ja se vähä huolestutti. Poika totes että tämä on niin GeoKätsien sää. Ja OFFit oli jääny kotiin, niin siitä kuulimme, että tämä on näitä GeoKätsien touhuja. Onkimisessa se pääsi yllättämään ja oli huomattavasti parempi kalamies kuin isänsä. Otan sen mukaan seuraavalle onkitrailille ja jätän MrCatin kotiin hoitamaan kissoja.

Fingerporista tykkäämme pojan kanssa. Mutta tämän kanssa oli huomattavia synnytystuskia. Eikä tässä ilman vihjettä olisi maaliin päästykään. Muut meni kätkölle, kun mä vielä yritän vääntää rautalangasta asioita ongenvavalle.

Kiitos mysteeristä ja kätköstä

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page