Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jamboree_009 found Ooh, Overwatch(Pelit joista tykkään 1)

Friday, May 11, 2018Finland

Aamupäivällä oli tullut käytyä hieman kapekan sekä J&T.:n kanssa rimpuilemassa puissa ja päivän piti olla kätköilyn puolesta suunnilleen taputeltu sen jälkeen, kun piti keskittyä vaihteeksi muihin hommiin ja ehkäpä hieman loggailla rästiin jääneitäkin pois. No muut vastuut olin saanut hoideltua ja loggauspuuhia aloittelemassa, kun pärähti häly uudesta kätköstä vieläpä lähistölle.

Hunttiin tuli siis lähdettyä ja tällä kertaa onni oli myöten, ensilöytö pärähti plakkariin

Huntin jälkeen tuli sitten kollegoiden kanssa puheeksi, että josko vaikka joku lähipurkki haettaisiin pois kuleksimasta. Loggailla kyllä piti, vaan oli tuo auringonpaiste kuitenkin sen verran houkutteleva ja lämpöinen, että ulkoilu vei tällä kertaa pidemmän korren.

Tällainen itselle entuudestaan tyystin tuntematon peli, johon oli jonkin verran tutustuttava, jotta sai naatit kasaan. Pitää kyllä sanoa että on eri generaation pelejä, mitä itse on tullut pelailtua. GZ siis tiedossa, joten suunnistimme ensimmäiseksi sinne ja kyllä se vain niin on, että mitä useampi etsijä, niin sitä nopeampi löytö. Joku poppoosta oli tätä käväissyt jossain vaiheessa denaroimassa ja nyt purkki tosiaan löytyi melkoisen nopsaan. Kiitokset myssestä - TFTC

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page