Skip to Content

View Geocache Log

Klo 18.23 logattiin mysteerimaratonin 94. purkki.
Puoli toista vuotta sitten tuli sellainen hullu ajatus tälläisen mysteeri vuorokauden suorittamisesta. Asiaa pohdittiin ja kätkökarttaa tutkittiin ja kohteeksi valikoitui Rauma, Pyhäranta ja Eurajoki, sillä näissä olisi eniten hakemattomia mysteerejä pienellä pinta-alalla. Ajankohdaksi päätettiin vuosi 2018 ja kesä tuon valoisuuden ja ohuemman vaatetuksen vuoksi. Mysteereitä ratkottiin tuona aikana aamusta iltaan ja illasta aamuun ja tulosta syntyi ja koordinaatteja putoili, välillä tosin poistettiin tikkuja kynsien alta ja haettiin kaupasta uusia tupeita ja B vitamiinin käyttöä lisättiin niin, että Evira olisi epäillyt testatessaan mittareiden seonneen.
Tänä aikana tuli muutoksia muonavahvuuteen ja niinpä parkkipaikalle paikkaan X kokoontui neljä henkilöä. Juoksemaan lähtivät bigatsu, Rumbaaja, huhhai ja foxaaja eli loggaus nikillä BiRuHaiFox.
Porukka pakkautui autoon mukanaan mitä erikoisempia apuvälineitä ja mittavat määrät ravitsevaa evästä sekä kahvia, teetä ja VETTÄ ja SUKLAATA. Ja tärkein mukaan otettava asia eli ILOINEN MIELI ja joidenkin mielestä HYTTYSMYRKKY, hajuton sellainen (onneksi), lukeutui hyvin lähelle tätä tärkeintä asiaa.
Retki sujui hyvin ja kaikilla oli MUKAVAA, niinpä epäilen, että olisit halunnut olla mukana.
KIITOS kaikista mysteereistä, sekä sohvalla ratkaistavista, että maastossa könyttävistä. Kaikki olivat hyviä ja saivat pienet harmaat aivosolut liikkeelle, niinkuin Hercule Poirot sanoisi.
Joihinkin putosi favokin takataskusta, jossa niitä oli aivan liian vähän.
KIITOS kaikille mysteerien tekijöille, jotka osaltaan mahdollistavat tälläiset hulluttelut ja jotka ovat aikaa ja rahaa säästämättä tehneet mahtavia kätköjä. Kiitos.
PS Tämä hulluttelu muuten onnistui yli odotusten.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page