Skip to Content

View Geocache Log

Found it Marrasmus found Emolan kierros

Saturday, 23 June 2018Finland

Juhannuspäivä ja geokätköily.. mikä voisi olla parempi yhdistelmä? Mcmun kanssa Mikkelinreissu siis edessä, ja kukonlaulun aikaan startattiin Espoosta ja Vantaalta. Plänissä oli saada wherigohaaste täyteen, muutama mysse ja multikunta lisää ja saariakin oli joukossa muutama. Pläni siis varsin sekava, ja tietysti kätköjäkin jäi hakematta... tuuliolosuhteet olivat aamupäivällä varsin kovat osassa järviä.
Sää suosi meitä, pakattuna oli matkaan paritkin kumpparit ja pari vaihtovaatekertaa jos vettä tulee kunnolla.. vaan eipä sitä tullut. Tuulikin tyyntyi illalla. Antoisa reissu, sääolosuhteiden vuoksi pari kätköä jäi sitten hakematta mutta aina ei voi voittaa, ja pari denariakin tuli. Kätköt on lokattu MM lyhenteellä, paitsi haastepurkit tietysti omilla nimimerkeillä.

Mikkeliin kun päästiin, meni se päivä sitten näiden wherigojen parissa, vain muutama muu kätkö haettiin wherigojen lisäksi. Jokunen oltiin valmiiksi pelattu kotona, onneksi. Tämäkin wherigo ratkottiin, hyvin pelitti, ja purkille asti päästiin. Nopeasti löytyi. Kiitokset kaunihit:)

infoA Wherigo geocache uses your Wherigo cartridge to lead you ultimately to the physical geocache location. The cartridges must reside at Wherigo.com. If a cartridge is used as a requirement to find a geocache, it is considered a Wherigo cache, regardless of whether it may also have a puzzle or multi-cache component.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page