Skip to Content

View Geocache Log

Found it Neilikka77 found Hinthaara Thekylä#1

Friday, 22 June 2018Finland

Pitkään pohdimme Mr.Petskun kanssa että mitäs sitä juhannuksena tehtäisiin...loppujen lopuksi kun julkaistiin uusi souvenir jonka saa siitä että kiertää jonkin geotourin kaikki kätköt niin syntyi ajatus että josko sitten lähtisimme Porvooseen, olimmehan siis kiertäneet jo geotourin mutta tuolloin ei vielä geotourin virtuaalia ollut julkaistu joten meiltä se luonnollisestikin uupui. Niinpä päätimme että lähdemme jussina Porvoota kohden napsien satunnaisesti kätköjä vähän sieltä sun täältä, hyvän setin sitten saimmekin kätköjä tsekattua; itselleni löytöjä tuli perjantaille 29 ja lauantaille myöskin 29 eli yhteensä 58.

Tämä oli perjantain kohteista 19/29.

Näitä Hinthaaran kätköjä haimme sopivan sekavassa järjestyksessä, emme kaikkia koska yhdessä oli nippu denareita, yksi oli hyllyllä ja yhdessä taas paljon jästejä aivan vieressä. Juu ei ollut helppo ei, naatit oli sinne päin ja attribuutitkin hiukan sekoitti hommaa. Siinä vaiheessa kun olimme turvautumassa kilauta kaerille-oljenkorteen kätkö löytyi. Näillä naateilla löytyy paremmin: N 60° 24.269 E 025° 28.952

Kiitokset kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page