Skip to Content

View Geocache Log

Found it Neilikka77 found Mission Possible: Derivation

Friday, 22 June 2018Finland

Pitkään pohdimme Mr.Petskun kanssa että mitäs sitä juhannuksena tehtäisiin...loppujen lopuksi kun julkaistiin uusi souvenir jonka saa siitä että kiertää jonkin geotourin kaikki kätköt niin syntyi ajatus että josko sitten lähtisimme Porvooseen, olimmehan siis kiertäneet jo geotourin mutta tuolloin ei vielä geotourin virtuaalia ollut julkaistu joten meiltä se luonnollisestikin uupui. Niinpä päätimme että lähdemme jussina Porvoota kohden napsien satunnaisesti kätköjä vähän sieltä sun täältä, hyvän setin sitten saimmekin kätköjä tsekattua; itselleni löytöjä tuli perjantaille 29 ja lauantaille myöskin 29 eli yhteensä 58.

Tämä oli perjantain kohteista 23/29.

Ei tämä nyt ihan läpihuutojuttu ollut mutta ratkesi kuitenkin loppujen lopuksi silloin aikanaan, nyt sitten poikettiin purkille. Pari kertaa kierrettiin kohde ympäri ja sitten löytyi jemma.

Kiitokset kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page