Skip to Content

View Geocache Log

Found it vedenhenki found Porrastreeni

Tuesday, 03 July 2018Finland

Päivän ns pakollisella kätköllä, ettei putki katkea, 177. päivä. Myös multiputki jatkuu 17:n päivän mittaisena. Tänään myös tuli kerättyä tripletti, vaikka työn ja tuskan takana se olikin.

Tämäkin purkki oli työn ja tuskan takana. About tunti vierähti tämän kimpussa. Ensiksi kävin välipisteen portaat, sitten menin ensimmäisille portaille. Autoon pakenin laskemaan, kun vettä koko ajan tihutti ja kännykkä jatkuvasti kastui. Ja en saanut lukemia täsmäämään. Sitten luin vähän logeja ja totesin, että jahas. Ja sitten takaisin laskemaan portaita. Ja edelleen vain vettä tihutti, vaikka taivaanranta oli jo pitkään ollut selkeä, eikä päälläkään paikallaan (!) seisovat pilvet näyttäneet mitenkään sadepilviltä. Kolmas tsekkerikerta sitten toden sanoi ja vihreää näytti. Ja loppupistettä kohden, yhä vettä tihuttaessa. Loppupisteellä pistin ensin kännykän pois, ettei kastu vallan, ja yritin geosilmällä purkkia löytää haravoiden pitkinpoikin. Ja lopulta piti se puhelin kaivaa takaisin esiin vesisateeseen taskulampun vuoksi, vaikkei kello ollut kuin vähän yli yhdeksän. Lopulta sitten vajaan 10 minuutin etsinnän jälkeen selvä camo osui silmiin ja siellähän se purkki lymyili. Ja tihkusateessa takaisin autolle. Meinasi jo usko mennä koko touhusta. Mutta työvoitto. Kiitos kätköstä!

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page