Skip to Content

View Geocache Log

Found it Catra84 found Love Locks of Porvoo

Wednesday, 11 July 2018Finland

Ihana auringonpaiste ja hyväntuulisia kulkijoita. Moni pysähtyi sillalle kuvailemaan ja pentujen suosikkipuuhaa näkyi olevan lukkojen pläräily. Liityin molempiin seurueisiin, kuvailin maisemia ja pläräilin lukkoja. Siinä selaillessa mietiskelin.. Ensimmäisen kerran törmäsin siltaan viriteltyihin lukkoihin Helsingissä koulutuspäivillä. Pitihän sitä muutama kippo illalla tassutella ennen juhlaillallista. Se ei kuitenkaan ollut ensimmäinen mieleen tullut. Selkeästi mieleen painunein lukko löydettiin cossun kanssa kätköillessä Dubaissa. Kätköstä tuli denari, mutta löydettin suomalainen rakkauslukko niinkin kaukaa kotoa. Siitä lienee kuvakin tallella, koitan kaivaa sen liitteeksi.

Aurinko häiki tai sitten vain hutiloin ekalla kierroksella. Toisella kierroksella taisi olla toka, johon tartuin. Sitten vain loppua kohden, jossa sain hyvän tovin suorittaa hämyjoogaa.. ..kipsi jalassa.. No joo, ei ketään jakseta ikuisesti tuijottaa, joten tuli se oma vuoro lopulta nimmari piirrellä. Mikäs sitä oli auringossa paistatella ja maisemia ihailla. Mukava kesäpäivä ja tuli samalla vähän huilattuakin, kun ei kummeksuvilta katseilta heti rauhaa saanut. Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Kiitokset kivasta kätköstä!

Bengtskär Dubaissa

Additional Images Additional Images

Bengtskär Dubaissa Bengtskär Dubaissa

Rannalla Rannalla

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page