Skip to Content

View Geocache Log

Found it arde2009 found Kerttuli

Thursday, 12 July 2018Finland

Välipiste..


Tämä "ajautui" kahden muun ruokispurkin väliin sen verran tarkasti, että outoahan se olisi ollut jättää ohikävellessä kuittaamatta.


Laskelmat sujuivat selkeilä ohjeilla ongelmitta- ja loppupistekään ei järin kaukana laskenta-alueesta sijainnut, joten olishan se löytö voinut olla suorastaan salamannopea... mutta eipä ollut: aika pitkään ja hartaasti sai nollapisteen ympäristöä harvaoida, ennekuin se hieman ylättävästi jemmattu purkki lopulta silmiin osui . Naatiessa nyt ei silti ollut oiekastaan mitään suurempaa huomauttamista (+-3 m oman naattorin mielestä) .


Jostain kumman syystä , purkkia ei juuri sieltä missä se lopulta oli, osannut millään etsiä, jokainen muu (jopa vihjeiden vastainen) kolo tulikin sitten ympäriltä hyvinkin tarkkaan tutkittua.


Jälkiviisaasti voisi todeta, että vanhat logit olisi kannattanut selata läpi sinne aika syvälle asti, ei siinä purkin paikassa mitään ylivoimaisen vaikeaa ollut - vaikka se tavallan hyvinkin epäortodoksisesta piilosta lopulta löytyi. Näin kesällä tuo jemma varmaan toimii oikeinkin hyvin .. talvesta en sitten tiedä/ enkä tiedä sitäkään , että onko tuo alkuperäisessä sijainnissan - oli tai ei /purkki löytyi lopulta kutakuinkin nollasta, joten turhapa tuota sijotusta on sen enempää spekuloida


Kiitokset tästä helposta laskuharjoituksesta ja ei ehkä ihan niin helposta loppujemmasta!

TFTC !

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page