Skip to Content

View Geocache Log

Found it Neilikka77 found Yhden yön tarina

Wednesday, 11 July 2018Finland

Eilen saatiin Mr.Petskun kanssa ajatus että josko vaikka lähdettäisiin tänään Siitä se lähtee, Nyt mennään.-miittiin ja samalla reissulla jos haettaisiin lisäksi 25 kätköä, mulla nimittäin puuttuu tuommoinen 26 jemman päivä. Aamulla sitten päätettiin että kyllä me Janakkalaa kohden lähdetään kun ilmakin oli niin hieno, tietty mukaan napattiin myös Nuppu niin saapa neitikin samalla lenkkeillä.

Löytöjä sain sen suunnitellut 26 (Petsku muutaman vähemmän kun oli joitakin hakenut jo joskus aikaisemmin). Tämä oli päivän löytö 15/26.

Tämäkin tuli aika tuoreeltaan ratkottua kollegan ystävällisellä tuuppauksella tosin ajatus oli itselläkin valmiina mutta yksi elementti uupui. Tänään oli sitten vuorossa kätköllä käynti ja nopeastihan se löytyi piilostaan.

Kiitokset kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page