Skip to Content

View Geocache Log

Found it arisoft found CITO Challenge, Medium

Saturday, 14 July 2018Finland

Ukkonen jyrisi taivaalla kun tänne kävelin. Ei sentään alkanut satamaan.

Enpä tänne ihan sattumalta tullut. Ensinnäkin olin pistänyt kätkön ignoreen jo aikaa sitten, mutta huomasin vahingossa PGC:n kartalla oudon merkin tässä kohtaa. Se kertoi, että täällä olisi minulle suoritettu haastekätkö! Perin outoa, mutta niin se vain oli suoritettuna. Olin onnistunut täyttämään vaaditut ehdot ihan salaa ja vahingossa. Niinpä tämä meni suoraan ignoresta ratkottujen listalle ja tänään lopulta tripletin täytteeksi kotimatkalla.

Kätkön löysin vaivatta. Eihän se voinut sinne mitenkään piiloutua. Silicalla ei tällaisessa kätkössä tee mitään ja kosteus onkin alkanu syödä lokikirjaa, joka oli homepilkkuja täynnä. Ehdotan poraamaan lisää tuuletusaukkoja purkkiin niin se auttaa pitämään purkin kuivana.

Kiitokset haasteesta!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page