Skip to Content

View Geocache Log

Found it mikko&sira found Devil's stone - Pirunkivi

Wednesday, 18 July 2018Finland

Olin vuokrannut mökin näiltä tietämiltä viikoksi ja kun mökin rannassa oli soutuvene niin mikään ei pidätellyt minua hyödyntämästä tilaisuutta. Hellesäässä tosin piti tempo pitää maltillisena airojen kanssa, että jaksaa aikanaan takaisinkin. Pääsin tovin soutamisen jälkeen perille saareen ja aloin lähestyä vihjepaikkaa. Sattumalta reittini kulki loppupisteen kautta ja minulle kävi niin kuin monelle muulekin, että löysin purkin ennen vihjettä.
Pienellä luovuudella onnistuin lisäämään nimeni kätkön lokiin. tämän myötä en vaivautunut alkupistettä nuohoamaan vaikka siellä toki vierailin myös. Hetki meni myös itse murikkaan tutustuessa ja sen hauskaa historiaa lueskellen infotaulusta. Melkein uskoin koko tarinan.
Tämän jälkeen vietin vielä hetken saaren rannassa nauttien auringosta ja ylilämmenneestä vedestä. Kokeilin jopa snorklausta tällä, muttä tummassa vedessä näkyvyys on todella rajoittunutta. Sen verran näin, että rannassa on todella paljon simpukoita.
Sain myös ihailla yhden sorsapoikueen sukellustreenejä. Tuskin nuo linnut näkevät tässä vedessä sen paremmin kuin ihmiset.
Kiitos oiken viihdyttävästä retkestä tänne, kannatti ehdottomasti käydä.

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page