Skip to Content

View Geocache Log

Found it ansu1969 found Pieksänjärvi Tour:Melamestari

Thursday, 19 July 2018Finland

Ftt feat Teaeti ja F800GS09 Piti eilisen Pieksäjärvitourin jälkeen vauhtia tänne Min ja Varkauden kautta. Grazyidea sai tulta alleen ja seuraa. Tack 20:14.

Tosiaan hurautin aamubussilla Varkauteen ja pitkin päivää tuli ahdistuneita Whatsupp-viestejä Koikkalan suunnalta, että "lähdettäskö vähän Pieksäjärvelle suppailemaan".... Edellisen päivän veneretken jälkeen oli selvää, että pelkkä suppilauta ei riitä näille kätköille. Herra lähti ideaan kiitettävästi mukaan ja niin Koikkala-osasto haki minut Varkaudesta ja matka Pmäelle alkoi.

Moottorin voimalla menimme siksakkia hakien FTF:ä ja kätkö nro ysillä tavoitimme F800GS09 ja siitä' lähdimme yhtä köyttä tulomatkalla jo ratkotulle mysselle.
Täältä lähtiesämme tapahtui se mitä pelkäsimme: moottori kolahti kiveen ja loput kolme kilometriä menimme soutaen. Kokonaisaikaa meiltä kului 3 h 15 minuttiia ja matkaa tuli yli 10km. Loogisesti kiertäen varmaan matkan osuus on pienempi.

Komea sää siivitti kulkuamme ja ilta-aurinko laski eteemme kotirantaan palatessamme. Hyvän mielen ja kätkön favoja on helppo jaella ihan jokaiselle tämän sarjan purkille!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page