Skip to Content

View Geocache Log

Found it hippihiiri found Upphetsad Robbe?

Thursday, 19 July 2018Finland

Meillä oli tosiaan suunnitelmana lähteä seinille kiipeilemään, mutta lämpimän sään innoittamina ajateltiinkin hoitaa kiipeilyt ulkona. Plan A oli Nukke-Liisa, mutta paikalle päästyämme totesimme, että lisäksemme paikalla oli giljardi muuta ihmistä ja lisää tuli kaikista suunnista pyörillä, autolla, kävellen, SUP-laudoilla, veneillä ja you name it. Tästä syystä peräännyimme ja päätimme palata paikalle toisena vähäjästisempänä ajankohtana.

Plan B oli siis läheinen kiipeilytradi. Tanjulainen oli täällä jo käynyt, mutta me muut emme. Kiipeilykamaa olisi ollut koko armeijalle ja käytimmekin kaikilta jotain välineistöä. Ritsaillessa meni hetki, sillä olihan tuo korkealla. Köysi saatiin kuitenkin juuri haluamaamme paikkaan ja meitsi vapaaehtoistui kiipeilijäksi, kun edelliskerrasta oli ihan liikaa aikaa. Piti kerrata välineistön ja köysien ja sulkkareiden ja nousukahvan ja slingien ja ja ja käyttö. Hyvin se kuitenkin meni, kun pääsin vauhtiin. En ihan ylettynyt kätkölle, joten hiukan piti nousta ylöspäin ja laitoin varmistusslingin oksaan. Nimet purkkiin, pieni valokuvaussessio ja eikun alas.

Kiitos kivasta kiipeilypurkista, Nukelle palaamme vielä. Favo.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page