Skip to Content

View Geocache Log

Found it Giliad found Tervetuloa Kivijärveltä-Kinnula 100v

Friday, 06 July 2018Finland

Lähdimme Viipun ja E:n kanssa kesän Suomikierrokselle kaverilta lainatulla asuntoautolla. Tällä kertaa viikon mittaisen reissun suunnitelmissa oli vierailla Ähtärissä pandoja katsomassa ennen Haapajärven mega-tapahtumaan suuntaamista. Haapajärveltä tarkoitus oli ajella kiinnostavien kätköjen kautta aina Kajaaniin asti ennen kotimatkan aloittamista. Vietettyämme kaksi yötä Ähtärissä oli siis aika ottaa suunta kohti Haapajärveä. Sen verran alueella oli vielä puuttuvia kuntia, että reitti ei todellakaan ollut suorin mahdollinen. Pääosin Viipun käsialaa oleva reittisuunnitelma oli kuitenkin erinomainen, joten päivän tavoitteet täyttyivät kirkkaasti. Saldona oli kahdeksan uutta kuntaa ja ehdimmepä vielä illan päätteeksi Reisjärvelle Alarantaan eventtiinkin

Tämä oli päivän ensimmäinen pysähdys. Kätkö löytyi ongelmitta ja niin oli ensimmäinen punertava kunta, Kinnula, värjätty vihreäksi.

Kiitos kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page