Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Jaa halvalla sais?

Friday, 06 July 2018Finland

On se mukava aloittaa 3 viikon kesäloma, kun töistä suoraan voi sännätä tien päälle ja geobiilin nokka kohti Haapajärven Pull together- Mega eventtiä Neilikka77 oli jo auton pakannut aamulla valmiiksi, joten päästiin iltapäivällä sujuvasti lähtemään matkaan.

Päivän kätkö 5/16

Joskus on tullut tälläinenkin ratkottua ja nyt sitten oli itse kätkön vuoro. Tuttu sarjahan tuo tankki täyteen on ja on mulla jossain kohti se sarja ihan DVD muodossakin ollut (ei ole enään). Nollilta löytyikin ihan helposti sitten se mitä lähdettiin hakemaan, joten käsialanäyte kippoon ja sitten matka kohti seuraavaa seikkailua.

Kiitos kätköstä !!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page