Skip to Content

View Geocache Log

Found it Rexodus found Love is all you need

Tuesday, 10 July 2018Finland

Tämän päivän ohjelmassa olikin sitten Mikkelin mysteerien metsästys. Niitä oli ratkottuna jokunen kappale niin miksipä ei niitä muuttaisi hymynaamoiksi.

Tässäpä on hienosti hyödynnetty vanhaa ideaa ja keksitty siihen uusi "käyttöliittymä". Ratkaisu on piilotettu aika hyvin, mutta kun on tässä viime aikoina tullut ratkottua paljon mysteereitä, oivallus iski heti. Rakkaus on kuitenkin niin kiva asia, että favolistalleni lisään tämän ;)

Loppupurkilla keskityin enimmäkseen puhelimessa puhumiseen ja annoin herrasmiehenä Wiynyen hoitaa bongaamisen ja loggailun, vain poimimisen ja palautuksen hoidin minä.
TFTC!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page