Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Route 66 - Alavus

Friday, 06 July 2018Finland

On se mukava aloittaa 3 viikon kesäloma, kun töistä suoraan voi sännätä tien päälle ja geobiilin nokka kohti Haapajärven Pull together- Mega eventtiä Neilikka77 oli jo auton pakannut aamulla valmiiksi, joten päästiin iltapäivällä sujuvasti lähtemään matkaan.

Päivän kätkö 9/16

Neilikka huomasi tälläisen kipon kartalla ja kyseli että olenko hakenut ? No enpä ole, joten otettiin pieni jaloittelu tauko ja kipaistiin purkki etsimässä. Geobiili laitettiin läheisen liikekiinteistön pihaan ja kätkölle mentäessä oli ruohonleikkaja työssään, joten hänen työmaa tonttinsa reunoja pitkin oli hyvä tallustella nollille. Purkki ei kauan piilotellut, joten ripeästi oli nimmarit logissa. Kunnioitettavaan ikään kippo on jo päässyt.

Kiitos kätköstä !!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page