Skip to Content

View Geocache Log

Found it ojrip found Asunto-osakeyhtiö: Bonus

Saturday, 21 July 2018Finland

Birrepin kanssa lähdettiin yrittämään 100 mysseä vrk. Kätköt kirjattiin lyhyesti Bo, eli Birrep ja minä. Myssejä oltiin ratkottu reilusti kyllä reilusti mutta ongelmaksi koitui liian pitkät välimatkat ja parkkipaikan löytäminen. Lisäksi se hidasti hommaa kun kaaduin liukkaalla kalliolla ja loukkasin jalkani. Löydettiin 75 /100 mutta me todettiin jo iltakahdeksalta että homma ei onnistu. Denareita tuli yllättävän vähän.
Kiva reissu oli, kätköjä haettiin vesisateessa ja auringonpaisteessa 🌧️🌧️🌞🌞, onneksi sitä ukkosmyrskyä joka oli ennustettu ei tullut. Nähtiin jäniksiä, peuroja ja hirviä.
Matkaan mahtui kallioille kapuamista, metsässä rymyämistä ja hienoja maisemia.
Osa kätköistä oli naps ja kops, osaa haettiin kauemmin. Paljon oli suht tavallisia toteutuksia ja osa oli tosi hienoja.
Anteeksi tämä copypaste.
Kiitos kaikille myssentekijöille ja kaikista kätköistä! 🐾 🐾 🌧️🌞

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page