Skip to Content

View Geocache Log

Found it cliqS found Vieraalla maalla

Friday, July 20, 2018Finland

Huomattiin tässä joku aika sitten leero369:n kanssa että molemmilla oli Ritarit ja Akvaariokylä trailit käymättä. Koska trailittelu porukalla on kivempaa kuin yksin niin sovittiin että lähdetään yhdessä joskus.
Tänään sitten oli se päivä, ne trailit päätavoitteena muuten ei sen kummempia suunnitelmia ollut. Toki olihan meillä jokunen ratkaistu mysse, denarin paikkausta tai muuten erityisen kiinnostavia purkkeja, tai sitten vaan sellaisia mitä sattui matkan varrelle. Hyvinhän saatiin silti päivä kulumaan, 16h+, lounas 19:30 (mistä voi päätellä että suunnitelmat venyi ja paukkui aika lailla...).
Sää oli jonkin verran viileämpi kuin edelliset päivät, mutta varsinkin kun aurinko näyttäytyi niin oli heti hikisempää.

Silti, hauskaa oli koko rahan edestä, joten kiitos kätköttäjille ja seurasta.


Tänne sitten jatkettiin, ihan kiva mysse joten Kiitos kätköstä ja myssestä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page