Skip to Content

View Geocache Log

Aamu valkeni taas leirintäalueella, tällä kertaa oli lähtöaamu kyseessä. Oltiin jo eilen katsottu että lähellä miitti, ei kun sinne kerran aikataulu sopi!

Miitin jälkeen haettiin vähän muutakin kätkötarjottimelle, yksi aiemmin valikoituneista kohteista oli tämä Earth.

Tiimin jäsen Ma on lähettänyt vastaukset kätköttäjälle tiimin puolesta 😊

Kiitos öörtistä ja paikan esittelystä!


Matkalla Megaan kierrettiin Kangasalan ja Viitasaaren kautta, matkalta tradeja (sekä muutama muu kätkötyyppi) ja uusia kuntia.


Team MaTe (marko77 ja Tellu78) Rengasmatkat kesä 2018 vol 3.

Kesäreissun vol 3 suunta oli Haapajärven mega, torstaina iltapäivällä starttasi geobiili Uolevi Kotkasta ja aloitti hitaan ja kiemuraisen matkan kohti Haapajärveä. Ennen reissua facessa laskettiinkin leikkiä että menee 100 pysähdyksen taktiikalla perille, silloin jo sanoin etteihän sitä vielä voi tietää... No hyvä, koska ennen lauantaita ja iltapäivää oli tiimi suorittanut pysähdyksiä liki tuplat sen sadan sijaan...! 😂 Matkan varrella napsittiin sopivasti reitille osuvia kätköjä, kirkkoja, 0 -pisteitä ja rautatieasemia, kuntavärityksen ja ex tempore -kätköilyn lisäksi. Poketrailikin osui reitille ja se kierrettiin samalla.

Kiitos kaikille kätköntekijöille mahtavista kokemuksista ja paikkojen esittelyistä, oli mahtava road trip ja Mega -reissu!

Selfie otettuna tornista
infoAn Earthcache is an educational form of a virtual cache. The reward for these caches is learning more about the planet on which we live - its landscapes, its geology or the minerals and fossils that are found there. Many Earthcaches are in National Parks. Some are multi-cache in form, and some have a physical log book located in or close to a Visitor Center. Earthcaches are developed in association with the Geological Society of America. For more information go to http://www.geosociety.org/earthcache/
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page