Skip to Content

View Geocache Log

Found it weebeey found Route 66 - Alavus

Tuesday, 03 July 2018Finland

Mega reissu tehtiin tänäkin vuonna autolla + asuntovaunulla ja samalla porukalla kun viime vuonna. Contrazin ja Matsumin kanssa oltiin liikkeessä kaksi viikkoa. Päivisin haettiin purkkeja ja illalla grillattiin makkara. No muutama pizza mahtui myös diettiin. Kahdessa viikossa ajettiin 2800 km ja kotiin tullessa gepsi ilmoitti että löytyy 682 uutta merkintä. Suurin osa oli löytö lokeja vaikka kyllä tähänkin reissuun mahtui muutama denari myös. Tämän päälle vielä 20 lab kätköä niin reissun saldo oli aika hurja. Purkkeja löytyi monta eri sorttia ja aika monta haastepurkkia tuli myös logattua. Uusia kuntia tuli roppakaupalla lisää ja sen mukaan aika paljon vihreä väriä karttaan. Sää oli miltei täydellistä koko kahden viikon ajan paitsi muutama vesipisara joka tuli jossain vaiheessa. Reissun viimeiset päivät oli myös pikkasen tukalat kun lämpötila nousi 30 tuntumaan. Enemmän kun onnistunut Mega reissu taas kerran.

Melkein kaikki reissun purkit logattu nimimerkki lyhennyksellä CMW (Contraz, Matsumi, weebeey) paitsi muutama joka on logattu omalla nimellä.

Menossa kirkolle ja matkalla sinne käytiin myös täällä. Kiitos kätköstä :)

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page