Skip to Content

View Geocache Log

Found it MickieWalker found Helmenkalastajan saari

Wednesday, 18 July 2018Finland

Tien päällä kesäloman kunniaksi kera Eca_74. Reissun tavoitteena oli keräillä erityisesti saarikätköjä, varsinkin "Vesillä Järvi-Suomessa" ja "Saarikätköilyä P-Pohjanmaalla Silver" -haasteita varten. Lisäksi tavoitteena oli 9 haastekätköä sekä useita uusia multi- ja myssekuntia sekä kuntiensa vanhimpia aktiivisia kätköjä. Tavoitteet saatiin hienosti kasaan. Kilometrejä tuli hurjasti, vene laskettiin vesille viikon aikana useita kymmeniä kertoja ja aurinko jaksoi paahtaa kuumuutta. :)

Päivä 3/7, jolloin heräsimme aamulla Joensuusta ja lähdimme kiertelemään Joensuuta sekä lähikuntia. Mielessä oli lähinnä uudet multi- ja myssekunnat ja monella saarikätkölläkin taas piipahdettiin. Lisäksi pidimme illalla miitin Liperissä ja palasimme yöksi vielä Joensuuhun.

No nyt oli pieni matka ylitettäväksi. :) Pitihän sitä nyt Helmenkalastajan saarellakin käydä. Joku sanoi että sinne melkein pääsee harppaamalla - no ei nyt ehkä ihan, mutta melkein. :) Kiitos kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page