Skip to Content

View Geocache Log

Found it Viipu found A loyal cacher - Challenge

Monday, 09 July 2018Finland

Viikon mittaisen asuntoautolla taitetun panda-MEGA-kätkö-kesäreissumme toinen kotimatkapäivä Giliadin ja E:n kanssa starttasi Iisalmen puolelta vietettyämme siellä yön sympaattisessa kotipihamajoituksessa. Matka kohti Helsinkiä jatkui edellisenä päivänä Kajaanista aloitettua pitkänmatkan multikätköä seuraillen, mutta kiireettömän aikataulumme turvin kohensimme kulkiessamme myös kuntalöytötilastoja mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi vierailimme suoritetuilla haastekätköillä, jotka oli osutettavissa ajoreitin varrelle.

Kuopiossa teimme useammankin pysähdyksen tai pienen koukauksen haastekätköjen ääreen - tällä seudulla kun tulee muutoin harvemmin liikuttua. Tämä oli järjestyksessä toinen löydetyksi kuitattu haastepurkki ja se löytyikin mukavista kesämaisemista! Piilotus oli mielestäni melko uskalias, mutta näemmä kätkö on säästynyt kelvollisesti jästimiseltä. Meidän vierailumme aikaan muita laiturilla käyskentelijöitä ei onneksi näkynyt.

Haasteen ehtojen täyttymisen kanssa jouduttiin elämään pienessä jännityksessä, sillä kumpikaan meistä ei ollut kirjannut notea kätkösivulle. Oli siis täysin mahdollista, että tilanne olisi jollain tavallla elänyt edellisen (varmasti melko kauan aikaa sitten tehdyn!) tarkastelun jälkeen. Kotipuolessa päästiin kuitenkin huokaisemaan helpotuksesta, sillä tilastot näyttivät edelleen hyviltä: Itselläni on haettuna kaikki Kiljuset-nimimerkin 12 kätköä. Kyseiset kätköt ovat myös säntillisesti aktiivisina edelleen. Todistusaineisto kuvakaappauksen muodossa löytyy liitteenä.

Kiitos haastekätköstä!

A loyal cacher - Kiljusten kaikki kätköt
infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page