Skip to Content

View Geocache Log

Found it 500_XL found Pieksänjärvi Tour 5

Saturday, 21 July 2018Finland

Tänään sai yhdistettyä kaksi harrastusta, Big Wheels harrasteautotapahtuma ja kätköilymiitti Pieksämäellä. Kerkesipä siinä hakemaan jokusen purkin meno- ja paluumatkalta ja Pieksämäeltäkin. Purkeilla liikuttiin yhdessä Koivula5:n kanssa ja kuitattiin purkit yhteisesti JK5. Päiväksi oli luvattu melkoista sadetta, mutta vettä saatiin vain menomatkalla ja miitin aikaan.

Miitin jälkeen suunnattiin säätä uhmaten purjehduskierrokselle. Mustat pilvet näytti pahalta lähtiessä, mutta onneksi ne kaikkisivat ja säästyttiin kuivana. Purtena toimi tällä kertaa kumivene sähkömoottorin voimin. Kartalta katseltiin syvyyksiä ja niiden mukaan mentiin, niin ei kolisteltu kiville. Melko kivinen järvi näyttäisi tosiaan olevan. Onneksi jätettiin alkuun suunniteltu kolmospurkki käymättä, sillä silloin olisi akku loppunut jo huomattavasti aiemmin. Nyt saatiin kierros tehtyä niin että viimeiselle purkille tullessa huomasi vauhdin tippuneen ja sieltä pääsimme rantaan hiljalleen köröttelemällä. Purkit löytyivät hyvin piiloistaan ja luonnolliseseti hyvässä kunnossa. Kiitokset kätköstä.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page