Skip to Content

View Geocache Log

Found it CeoCats found Lumber Jack

Sunday, 22 July 2018Finland

Tätä reissua olemme odottaneet pitkään. Viime reissulla ei katsottu tarpeeksi tarkkaan gratigule ruutuja, vaan vain kuntia. Nyt asia korjaantuu ja kaks aukkopaikkaa tulee täytettyä. Tokihan reisulla muutakin tehdään kuin vain kätköillään, vai tehdäänkö? Lähdimme ajoissa reissuun lauantaina klo 5:00. Näihin eläimellisiin herätyksiin alkaa pikkuhiljaa tottua. Eihän tässä tarvi edes joka yö mennä nukkumaan. Perillä Kaamasessa olimme 20:00, matkaa oli 1028 km. Pikkuisen perrrrsaus puutu. Onneksi oli kolme kuskia. MrsCat vain ajoi vähemmän, kun se lokkaili edellisreissun kätköjä niin kauan kun koneessa riitti akkua.

Pikkasen sateinen sää, mutta pakko lähtee muutamalle, kun hullusta tavoitteesta puuttuu viä 18. Nyt kyllä vihje hämmensi Cissat perusteellisesti. MrCat kastui oikein kunnolla sadekuurossa. Olin fiksumpi ja odotin sen laantumista. Kätkö löytyi lopulta

Kiitos kätköstä

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page