Skip to Content

View Geocache Log

Write note Tiigeri posted a note for Karvialainen henkimaailma

Saturday, 28 July 2018Finland

Uusi viikonloppu, uudet kujeet... :-) Lähdettiin makkara 1974:n ja anneli89:n kanssa jälleen tien päälle. Tällä kertaa suunnattiin geobiilin nokka kohti Honkajokea, kun kerran tarjottiin uutta miittikuntaa kartalle. Kankaanpäähän saakka päästiin, ennen kuin saatiin kätköhanat jälleen auki :-) Siitä se hulluutus taas alkoi...

Makkaran Itikka sai miitistä mieleistään seuraa, kun matkaa jatkettiin annaku:n kanssa kohti uusia seikkailuja. Suhattiin vähän sinne ja tänne, välillä tuonne ja miksipä ei myös ympäriinsä. Tässä vaiheessä päivää kollegat kurvasivat jo kohti kotia mutta me vain jatkoimme purkkihurmoksessa rallattelua ATM-tiimin kanssa. Edelleen kätkö toisensa jälkeen näki hetkellisen päivänvalon, kun kirjasimme niihin yhteisnimimerkkimme ATM. Osan kätköistä olin jo itse aiemmilla retkillä hymyttänyt, tuolloin liikuin vain virallisina matkaseuralaisina mukana. Tiigeri kiittää ja kumartaa kätköstä uudemman kerran!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page