Skip to Content

View Geocache Log

Found it Kulpakko found Marttinen

Sunday, 29 July 2018Finland

Toukokuu meni lämpösiä kelejä hämmästellessä. Kesäkuussa alkoi jo itää ajatus, että "onneks nää paahteet loppuvat viimeistään juhannuksena". Eivät loppuneet. Heinäkuusta ajateltiin, että "kyllä se tästä hellittää, ei kaikilla voi olla näin helteiset lomakelit". Heinäkuun kääntyessä loppusuoralle oli 10 päivän ennusteessa edelleen yli +25 ennusteita aina yli +30 ennusteisiin. Tiimin naispuoleinen on koettanut siis koko kesän olla urhea ja kestää (suuremmin) valittamatta kuumuudesta. Parisuhteen hoitomielessä lopulta tiimimme antoi helteelle periksi ja alkoi viettää viikonloppuja (ja muutamia arki-iltojakin) vähemmän ympäristö- ja rahapussiystävällisesti ilmastoidulla geopiilillä kätköjen perässä suhaillen. Kätkövalinnat tehtiin periaatteella "tienvarressa, nopea ja helppo, ei suuria fyysisiä ponnistuksia". Tänä viikonloppuna lauantain kohteena oli Juva (josta suoraan Varkauden kautta takaisin kotiin) ja sunnuntaiksi suunnistimme Virroille.

Sunnuntai-aamuna oli selvää, että jonnekin on lähdettävä tänäänkin, mutta suunta oli aamupalan verran vielä epäselvä.. Sitten muistimme että Virroilla on oma löytömäärähaasteensa joka meillä oli vajaa. Siispä päädyimme suuntaamaan päivän hellepakoilun Virroille.

Geobiili parkkiin ja jalkaisin kiertelemään aluetta.
Tästä aloitettiin ja kun jästiliikenteeseen tuli sopiva tauko, hyökättiin pistämään nimmari kirjaan.

Kiitokset kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page