Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Laukauksia viulukotelossa

Sunday, July 15, 2018Finland

Neilikka77:n ja Nuppu geokoiran kanssa Kesälomareissulla matkalla pohjoiseen vuosimallia 2018 !!

Tarkemmin sanottuna Kittilän kuntaan ja sielä Kaukosen kylään sukuloimaan. Iltapäivällä/alkuillasta päästiin matkaan ja suunnitelma oli seuraava: Kätköilijän värityskirja on kaikille tuttu, joten sitä piti värittää matkalla ja toki haasteet oli osa matkan suunnitelmaa, kuten myös kummallekkin jollain tavoin tärkeät paikat ja kohteet/Kätköt. Mitään sen tarkenpaa suunnitelmaa ei ollu tehty ja loput improfisoidaan matkalla Matka väillä Tampere - Kaukonen kesti sen 28h (2h nukuttiin välillä autossa). Purkkeja kertyi aikavälille 15-16.7 2018 omalle kontolle se 59kpl (Mukaan luettuna Tampereen 2x FTF & Miitti aamusta)

Menomatka Kittilään 15/59

Eihän tämä nyt ihan omin voimin ratkennut vaan tarvittiin hieman tuuppausta että päästiin jutun juonesta kiinni. Täytyy sanoa että purkki löytyi paljon helpommin kuin kätkön ratkaisu. Purkilla oli omat ongelmansa lähinnä purkin paikalleen laittamisessa, mutta siitäkin selvittiin lopulta.

Kiitos monella tapaa haastavasta mysteeristä !!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page