Skip to Content

View Geocache Log

Found it anneli89 found Six feet under ground

Saturday, 04 August 2018Finland

Vapaa päivää tulossa ja ei suunnitelma, aloitin tarkistamaan mihin voisi mennä bussilla. Eka etsintä jo toi niin halvan tuloksen, että määräpää - Turku oli selvä. Tarkistuksen jälkeen selvitin, että tarvitsen 9 kätköä ja vain tradi olisi pakollinen. Helppo kesäpäivää kaupunkissa.
No niin ehkä nyt ei mennyt, aivan väärät vaatteet sateiseen ja muutama kätkön jälkeen olin märkää ja kurainen. Helposti sain keskustasta purkeja ja sen jälkee; vähää kiipelyä ja vaikeampia ja lopulta vielä paljon kävelyä. Muutin vielä paluumatkaa, että pääsisin miitiin ja vesibussia kokeilemaan.
Tulin paikan päällä katsomaan, että mitä täällä sitten tarvis tehdä on. Päätin, että jätän väliin ja 10sek päästä olin jo kiipemässä ajatelemassa, että miten puhelimella kaikista nopemmin sa soitettu apua. Ei se sitten ollutakaa niin vaikea. Purkkia sain vähää aikaa etsiä ja sen jälkeen tuli jo pelko, etten pääse alas tai että se oli mun elämän viimeinen kätkö 😀
Senkin sain tehty ja olin tyytyväinen etten kaatunut. Kaatuin vasta seuraavalla kätköllä kuraan 😆

Kiitoksia!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page