Skip to Content

View Geocache Log

Found it 9eo found 0 km: Nykarleby - Uusikaarlepyy

Wednesday, 25 July 2018Finland

Lomamatkan kohteena Kalajoki(yö)-Kokkola(3yötä)-Merikarvia(yö), reissun viides päivä, keskiviikko.
Päivän ohjelmassa on ajella Kokkolasta Merikarvialle. Aamulla ennen mökin luovutusta tein pienen pyörälenkin ja sitten lähdimme ajelemaan. Tämä oli päivän 11. ja ajomatkan neljäs löytö.

Jälleen yksi tämän sarjan kätkö osui sopivasti reitillemme, joten pysähdyimme täälläkin hetkeksi. Olisihan se ihan kiva lukea suomen kieltä kuvauksesta kun kerran Suomessa ollaan . No jäi sitten kuvauksen lukeminen kokonaan väliin ja keskityimme vain kätköön.
Nollapisteen tuntumaan päästyämme ja etsinnät aloitettuamme purkki löytyikin nopeahkosti piilostaan. Kaivoimme lokivihkon käsiimme ja kuittasimme nimimerkkimme siihen käyntimme todisteeksi. Palautimme purkin takaisin paikoilleen ja jatkoimme matkaamme kohti seuraavaa kätköä...

  • Kiitos kätköstä

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page