Skip to Content

View Geocache Log

Found it KuJaOy found Pitkän viikonlopun kuntahyppely -haastekätkö

Saturday, 28 July 2018Finland

Jo maaliskuussa vuokrasimme asuntomme SuomiAreena/Pori Jazz –vieraille ja tiedossa siis oli, että tämä viikko tulisi pään tyynyyn painaminen tapahtumaan jossain muualla kuin omassa kodissa. Jossain kohtaa kesää tuli sitten mieleen, että mitä jos vuokraisimme asuntoauton ja jättäisimme tämän vuoden jazzpölhöilyn väliin ja kuntapölhöiltäisiin!

Matka alkoi Porista sunnuntai-iltana ja ensimmäisen yön nukuimme Eurajoen ja Rauman kätköjen jälkeen Pyhävuoren leirintäalueelta. Karavaanariura lähti oikein mukavasti käyntiin. Respassa ei ollut enää ketään kun saavuimme niin myöhään, mutta sinne vaan muiden sekaan ja seuraavana päivänä hoitamaan muodollisuudet Tmi Veikko Lavin kanssa (liekö the laulaja vai vain kaima?).

Maanantaiaamuna lähdimme tavoittelemaan kuntapölhöily 25 -haastetta. Eka kätköhän oli sitten siinä leirintäalueen respan välittömässä läheisyydessä eli päivä lähti hyvinkin tehokkaasti käyntiin. Sitten Laitila-Uusikaupunki-Taivassalo-Kustavi (täällä pysättiin levähdyspaikalle ja valmistettiin lounaaksi mitä-muutakaan-kuin-porilaiset) -Vehmaa-Mynämäki (jossa 200 löytöä täyteen!)-Nousiainen-Masku-Turku-Raisio-Naantali ja yöksi Naantali Campingiin. Grilli pöhisemään ja sihautushan siinä sitten kuului, kerran tai pari.

Tiistaiaamuna eksoottisena kokemuksena leirintäalueen suihkutilojen käyttö, auton WC-säiliön tyhjentäminen ja vesitankin täyttäminen – tähän ehkä pitää tällä reissulla tottua :O Päivän matkana Rusko-Lieto-Pöytyä-Aura (jossa käytiin paikallisessa palvaamossa ostamassa eväkset ja nautittiin pyhä lounas kirkkokätkön parkkipaikalla) -Marttila-Paimio-Kaarina-Parainen-Sauvo-Kemiönsaari-Salo-Raasepori ja Hankoon Camping Silversandiin yöksi. Opimme heti paikalle tullessa, että asuntoautojen parkkiväli on 4 metriä. Perusteena, että jos auto syttyy tuleen, niin toinen auto vieressä ei ole vaarassa. Mietittiin, että miksi sytyttyäis autonsa tuleen leirintäalueella :O No joo, ehkä pientä sarkasmia...

Tämän jälkeen vietettiin vielä monta kätköilypäivää, tässä vain haasteen kannalta tärkeät päivät. Sunnuntaiaamu venähtikin sitten lähdön osalta niin pitkäksi, ettei ollut enää mahdollisuutta kätköihin. Näin jäi siis kuntapölhöilyhaasteen purkki loggaamatta tällä kertaa eli we´ll be back!

67 kätköä, 1570 kilometriä, 51 uutta kuntaa, paljon aurinkoa, leirintäalue- ja karavaanarielämää, monta muovipurkkia mutta myös muutama tosi hieno kätkötoteutus, hienoja paikkoja ja kokemuksia, naurua ja rakkautta. Tämä pitää joskus tehdä uudestaan!

Tässä haasteen täyttävät purkit (11.-13.7.2016):
1. Kustavi: GC4T6P Hattivattimetsä
2. Laitila: GC4VM5T LAITILAN LIMUTEHDAS
3. Masku: GC4QMT1 Kuuva 1. - Lähtö
4. Mynämäki: GC2T168 Laajoen vanha silta
5. Naantali: GC45XAR Naantalin Hovi In Memoriam
6. Nousiainen: GC1ABVE The Castle Hill gazing upon the Mail Road
7. Pyhäranta: GC3JWWD Kievari
8. Raisio: GC10AYD 0 km: Raisio
9. Taivassalo: GC37117 Pyhän ristin kirkko
10. Turku: GC2A6A4 Koulu lähellä Puolalanmäkeä
11. Uusikaupunki: GC2JT87 Kadonneet kunnat: Kalanti
12. Vehmaa: GC3160T Vehmaan kirkko
13. Aura: GC4VJTX Auran kirkko (3)
14. Rusko: GC17PAA 0:Km Rusko
15. Salo: GC3VCZP Katiskanmäki
16. Sauvo: GC19EGR Sauvon kirkko
17. Lieto: GC33C71 Zoolandia
18. Marttila: GC43M30 Pyhän Martin kirkko
19. Kaarina: GC4QFE4 Kuusistonsalmen silta
20. Kemiönsaari: GCYKYJ Kimito kyrka
21. Pöytyä: GC45CDK Wäinö I
22. Raasepori: GC2P3HR Valtatie 52 - taukopysäkki
23. Paimio: GC2GE0 Voimaa vedestä, Juntola
24. Parainen: GC6GZRR Hups, taskut vuotaa - Kirjala, Paraisilla
25. Hanko: GC1Q912 Hangon keksi

EDIT. Haastepurkille pääsimme vasta yli kaksi vuotta myöhemmin, 28.7.2018 matkalla Wake Valley -päivän viettoon. Pölhönpolkua perille ja nätisti takaisin. Kiitos haasteesta, kiitos loppupurkista.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page