Skip to Content

View Geocache Log

Found it ValPel97 found Asfalttiasema

Tuesday, 07 August 2018Finland

Huhut Revon Ryynäys -trailin arkistoinnista on varmasti saaneet monet kätköilijät liikkeelle Hyvinkään seudulle. Tämä piti paikkansa myös meidän kanssamme. Lähdettiin siis hyvin aikaisin aamulla ajelemaan porukalla kohti kyseistä trailia. Samalla tuli haettua purkkeja sieltä täältä ja myöskin Maa on niin kaunis -traili ihan kettutrailin vierestä.

Porukkaan kuului tällä kertaa itseni lisäksi jarhiomarko, hevoshierojapark, ja mkivimaki. Yhteisnimimerkiksi valitsimme nimiemme alkukirjaimista väännetyn sanan "VAMMA". Se sopi myös porukkaamme jostain muustakin syystä.

Mukava reissu ja kätköjäkin tuli haettua melkein 150 kappaletta päivälle, eli kiirettä riitti. Monia haasteitakin tuli kuitattua, ne tietenkin kirjattiin omilla nimimerkeillä. Illalla sitten alkoi jo väsyttää ja lähdimme ajelemaan takaisin kohti kotikontuja. Myöhään meni mutta oli sen arvoista taas.

Kiitokset kätköttäjille kaikista kätköistä! (Logattu siis yhteisnimimerkillä VAMMA)

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page