Skip to Content

View Geocache Log

Found it Vestaali found Rallimies

Wednesday, 08 August 2018Finland

Tämä rallimies ei taida olla tulossa viikonloppuna Kankaanpäähän Vauhdin festivaaleille....

Hellekauden päätyttyä oli hyvä pistäytyä vähän kätköilemässä sillä viileämmässä ilmassa jaksaa loikkia metsään vireämmin. Päivän saldo oli muutama uusi kunta ja noin 213 kätköä. Porukassa oli Geoladyt, Vestaali, Enial ja Tiigeri ja loggaus tehtiin ajan säästämiseksi GVET, jossain saattoi toki näin säästyä paperiakin.

Päivän pääkohde oli Susirajatraili, kuntien värittely ja matkan varrelle osuneet haasteet. Itselläni oli jo kesäkuulta 110 mysse päivä, mutta oli kiva kokea miten 150 mysseä saatiin 5 h 26 minuutissa kasaan. Mukaan mahtui yksi kenkien vaihto ja muutama minitauko energian etsimiseen kylmälaukusta. Muitakin oli samoissa puuhissa, toinen auto eteni edellämme toinen tuli vastaan. Traili jälkeen täydennettiin Juuan kätkösaalis 50:een kätköön ja sitten palailtiin kaikessa rauhassa toista reittiä takaisin Mikkeliin. Upea reissu, mutta kyllähän se raukaisi sen verran, että kotimatkalla Poriin piti ottaa parit päikkärit.

Vestaali kiittää kätköjen tekijöitä. Tftc

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page