Skip to Content

View Geocache Log

Found it MarjAntti found 0. Urpola

Sunday, 12 August 2018Finland

Eilisen Kalevan Raili -kierroksen päälle haluttiin kiertää vielä Urpolan kierros ennen kotimatkaa takaisin Jyväskylään. Ja kyllä kannatti! On täällä vain upeat ulkoilumaastot. Päällä oli sateen uhka iltapäivästä eteenpäin, joten pidettiin tällä kierroksella vauhtia. Ripeän kävelyn lisäksi hölkättiin osa matkasta. Kirjattiin myös (suurin osa) kätköistä lyhenteellä MA, muutamaan taisi lipsahtaa myös väsyneenä väärä, eilisen päivämäärä. :D

Yhdelläkään pisteellä ei ollut ongelmia löytämisen kanssa, niin selvät geopolut (vai olisivatko nuo jo -jotokset?) purkeille johdatti. Myös tämä haastavammaksi kehuttu ensimmäinen piste löytyi heti.

Niin oli hienoa kiertää täälläkin powertrailia, että favot napsahtaa sekä ensimmäiselle että viimeiselle pisteelle. ISO KIITOS!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page