Skip to Content

View Geocache Log

Found it suntio8 found Yrttipuutarha

Saturday, 11 August 2018Finland

Loman alottajaisiksi pääsimme jarsatin loisteliaan geobiilin takapenkillä matkustelemaan herroiksi päiväretkelle Kotkaan. Sää suosi meitä ja oli taas kerran niin hauskaa, että! Myssejä oli ratkottu ohimosuonet pullottaen, vaikka tiesimmekin ehtivämme hakea niistä vain osan. Siinä puuhassa vain pääsee niin hyvin tunnelmaan😄
Päästiin jo lopulta Kotkansaarelle ja Leninin jälkeen oli pakko päästä tankkaamaan lounasta, jottei aatteen palo murra heikkoa kansalaista. Sitten päästiin taas tositoimiin.
Päivän pääkohteita oli Katariinan meripuisto ja sieltä suunnattiin vielä Mussaloon. Taas harottiin kadunvarsipurkkeja kaksin käsin. Tämä puisto oli tosi kiva kohde, kun omat puutarhahommelit on jääneet kakkossijalle viime vuosina. Maltettiin tutkia kasveja ja opinpa senkin, että vika on geeneissä, jos lehtikorianteri maistuu saippualta. Ensi kokemus oli joskus taannoin ällistyneen kauhistunut, nyt korianteria sopii laittaa vaikka mihin evääseen.

Kiitos kätköstä!

Hyönteishotelli
infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page