Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Nat Deerrock & kympin kujanjuoksu

Thursday, 02 August 2018Finland

Mulla ja Neilikka77:lla oli ajatus lähteä tänään hakemaan joitain kätköjä pois kartalta ilkkumasta ja tämän valitun 7 kätkön setin jälkeen pulahtaa järveen uimaan. Iltapäivällä lähdettiin kun minä olin päässyt työvelvotteista irti. Noh aina kaikki ei mene niinkuin on suunniteltu... Kolmella kätköllä kerettiin käymään (yhden niistä oli jo aiemmin hakenut) kun oltiin jo ihan märkiä. Ukkonen ja vesisade yllätti kätköilijät Uimaan ei tarvinnut mennä ja loppujen kätköjen suhteen luovutettiin tällä kertaa.

Tällä kipolla aloitettiin. Tämä kätkö sijaitsikin mulle vallan tutuissa maisemissa. Paljon on tällä seudulla tullut purkkien perässä kirmattua. Ukkonen jo pahaenteisesti kolisteli taivasta, mutta hieman sivummalla, joten pysyttiin kuivina. Purkki ei kauan meidän katseilta piilotellut. Nopsaan löydettiin ja minä kävin taiteilemassa meidän nimmarit sinne muiden löytäjien jatkoksi.

Kiitos kätköstä !!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page