Skip to Content

View Geocache Log

Found it Larnos found Nuuksio Kattila: Espoon päättärit #85A

Thursday, 16 August 2018Finland

Stadilainen lähti viime vuonna toukokuussa skutsiin mutta palasi himaan pari purkkia vähemmän löytäneenä kuin mitä olin etukäteen funtsinut. Niinpä eilen tälle päivälle ohjelmaa funtsiessa päätin, että stadilaisen olisi aika palata tänne hornan tuuttiin. Viimeksi olin jo selvittänyt miten metsä toimii ja miksi kartassa oli ihan törkeästi vihreää. Nyt oli varusteita tarpeeksi messiissä, mutta ylläreitä tuli silti. Päätin tällä kertaa lähteä reissun päälle Kattilasta ja tänne tsörailessa kävi ihan kummallisia juttuja.

Jostain syystä tiet olivat ihan Neuvostoliiton tasoa, ilmeisesti asfalttia ei vielä ole ehditty tänne asti kuljettaa. Tosin parempihan se on laittaa sinne, missä jengi jopoillaan mankeloi. Fredikassa on tällä hetkellä huutava tarve. Kattilan parkkiksen vieressä oli joku aitaus, missä oli ihan törkeästi jotain pyöreitä hundeja. En tuntenut lajia, mutta söpöiltä näyttivät. Kun selvisin skutsista takaisin kaaralle ja lähdin himaan, käyskenteli tiellä vapaana hevonen! Viimeksi näin skutsissa konin vapaana New Forrestin kansallispuistossa kun pimeässä siellä tsörailtiin.


Kattilan parkkipaikalle tuli siis suunnattua ja sieltä löytyikin mukavasti muutama perusjemma ihan kävelyetäisyydellä parkkipaikalta. Tätä tuli ensin sökattua väärältä korkeudelta, mutta kun tsiigasin määritteitä, löytyi sieltä tarvittavat avut ja pian bagu oli näpeissä. Kovasti on loota ottanut osumaa, mutta slämy oli vielä kuivana. Nimmarit jätin papruihin ja poistuin seuraavalle purkille. Tattista BodhiHeeralle tästä rastista.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page