Skip to Content

View Geocache Log

Found it Marrasmus found Lääkärin lääkekaappi

Saturday, 18 August 2018Finland

Kollega mcmun kanssa kauan suunniteltu ja monta kertaa peruttu Ruokolahti-Imatra-Lappeenranta mysse-haaste-multi kierros oli vihdoin tässä ja nyt, ja taisipa taas tuosta tulla kätköreissun nonstop ennätys, aamuseiskasta aamuyö viiteen ja 2n päivän kätköt samalla. Nämä kätköhedarit on pahempia kun lapsusajan kapulahedarit.. taas hippasen huonolla evästyksellä mentiin reissu:( Päivän teemana taisi olla koirat, yksi koira saatiin hätänumeron kautta pelastettua tuuliselta luodolta, 2 supikoiraa nippa nappa väistettiin autolla ja taisipa joku kätkökin olla koiramainen. Varsin erilainen reissu siis taas.. Joku 8 uutta myssekuntaa tuli, 5 uutta multikuntaa, 5 saarikätköä lisää, muutama haaste kuitattua. Kaunis, lämmin mutta tuulinen sää TAAS esti enemmät saarihaut, kun ei se sähköakku hirveitä kestä ja aikakin rajallinen. Kätköt lokattiin pääosin MM lyhenteellä, haasteet tietysti omilla nimillä ja muutama muukin omilla

Lappeenrannan puolella, ja tämäkin oli plänissä. Kätköä etsiessämme naapurista tultiin kyselemään, millä asialla olemme... jotenkin tuntui ettei asukas tiennyt kätkön olemassaolosta mitään? Noh kerrottuamme mitä teemme, kaikki oli kuitenkin hyvin. Hieno kätkö:) Favo. TFTC!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page