Skip to Content

View Geocache Log

Found it hevoshierojapark found Maaveden Tervatehdas

Saturday, 18 August 2018Finland

Viikonloppu reissu Itä-Suomeen. Matkan pääkohde oli susirajatraili. Tietenkin mukaan mahtui myös monia muita purkkeja. Raumalta Kontiolahdelle matka kesti 12 tuntia. Lauantai aamuna vähän ennen neljää olimme majoitus kohteessa, jossa meitä odottikin todella hieno mökki. Muutama tunti unti ja taas mentiin. Onneksi lauantai iltana kerkesimme sentään saunomaan ja kyllä muutama hullu taisi myös uimassa käydä. Sunnuntai aamuna aloitimme matkan kohti kotia, joka kestikin sitte 22tuntia. Tarvihan sitä nyt muutaman kunnan kautta tulla.

Viikonloppu oli oikein onnistunut hyvässä seurassa. Puhetta ja naurua piisasi. Toki välillä oli havaittavissa turnaus väsymystä. Kun jotenkin aina nuo yöunet jäävät vähälle tämmöisillä reissuilla.
Auton trippimittariin kertyi 1900km. Joista suurimman osan ajoi kuskimme jarhiomarko.
Miiteissä oli ihanaa kuunnella sitä paikallista murretta. Ja eipähän nuo itärajan tyypit mitään hiljaisia ollut. Mukavaa sakkia kaikinpuolin.

Kätköt on lokattu yhteisnimimerkillä RR (ryhmärämä). Minun lisäkseni seurueeseen kuului jarhiomarko, makkara1974, lapinlikka, tuoppi36 ja merelämatti. Toki haastepurkeissa lukee joko hevoshierojapark tai A-K, riippui siitä että kuka ne kirjasi :D

Kiitos kaikille kätköttäjille purkeista. Toivottavasti ensi kesänä päästään pidemmäksi aikaa ja tyhjentämään paikkakuntia vielä enemmän.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page