Skip to Content

View Geocache Log

Found it bikingGranny found Kätkö 5 Kunnon kivet

Sunday, 26 August 2018Finland

Halusin Hollolasta 9 purkkia erästä haastetta varten. Ajattelin, että se onnistuu helposti paluumatkalla mökiltä. Kaarsin kätkösarjan lähettyville ja etsin paikkaa mihin auton jättäisin. Huomasin, että kätköille on suositeltu parkkipaikkaa ja mikäs siinä. Matka metsän reunaan oli mielestäni liian pitkä, mutta olkoon ajattelin.

En kuitenkaan onnistunut löytämään paikkaa, josta pääsisin metsään ja harmistuin. Avasin kätkökuvauksen ja luin vasta nyt sen. Sittenpä oikein hermostuinkin. Manasin kätköttäjän mielessäni rumin sanoin alimpaan Haadekseen, siihen Vergiliuksen version mukaiseen. Lähdin ärtyneenä lampsimaan kohti lähintä sisäänpääsyaukkoa ja aloin vähitellen hyväksyä, että kuvauksen lukemattomuus voisi olla minun vikani. Jos olisin lukenut, olisin ehkä valinnut jotkut muut kätköt. Jos olisin tiennyt mihin joudun, olisin varmasti valinnut jotkut muut kätköt.

Metsän reunasta oli vain runsaat 200 metriä matkaa, mutta maasto oli surkeaa rämeikkö-risukkoa, osittain lähes läpipääsemättömän tiheää. Manasin taas kätköttäjää, kun muistelin lukeneeni jotakin runsaista poluista, joita ei täälläpäin risteillyt yhtään. Lisäksi puhelimeni suuntaa osoittava nuoli heittelehti kuin Titanic aallokossa ja sitä seuratessa kävelyä tuli melkoiset rapiat alkuperäisen suunnitelman päälle.

Lopulta pääsin perille ja löysinkin purkin nopeasti. Mutta sen käsiini saaminen vei aikaa ja loputkin hermot. Kiroilin taas rumin sanoin, tällä kertaa ääneen, tätä viritystä. Lokivihko oli vettynyttä selluloosamassaa, mutta edellinen kävijä oli jättänyt purkkiin kuivan paperin, johon nimimerkkini kirjasin. Sama tyyppi ei kuitenkaan ollut huolehtinut kätköttäjän purkkiin kiinnittämää rautalankaa siten kuin tarkoitus ilmeisesti oli. Niinpä lähetinkin edellisen lokkaajan Haadekseen, ei kreikkalaiseen, ja palautin kätköttäjälle osan hänelle kuuluvasta kunniasta. Kätkö oli näet tavanomaista kekseliäämpi.

Kiitos.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page