Skip to Content

View Geocache Log

Found it TRYFFELI found Love Locks of Porvoo

Sunday, 26 August 2018Finland

Ensimmäisellä lähestymiskerralla menin Porvooseen, kun oikukkaalta morsmaikulta tuli sievät pakit. Lieneekö perimmäisenä syynä ollut se virhearvio, että saatille pyrkijöitä oli silloin niin sakeassa, että sulhokandidaattein päät kolisivat yhteen. Nyt oli tulevan hellapoliisin käden anojia enää vähemmän liikkeellä ja kihlasormuksen lisäksi megatietoa sen verran aikaisempaa enemmän povitaskussa, että lempi alkoi monrepo7maisella kaunehimmalla kaarisillalla toden teolla leiskua ja näiden kihlajaisten jatkopaikan salainen osoite kävi selväksi.
Totuttuun tapaan, ties monennenko kerran pitkän kätköilyhistoriani aikana, kävi taas jälleen niin, että juuri samaan aikaan kun saavuin loppupisteelle, pyrähti siihen saaliinjaolle ns. omin eväin varustautunut pyöräilevä kilpakosija, joka asettui topakasti viiden metrin päähän purkista syömähampaineen kaikkineen asemiin eikä lähtenyt juhlavien seremonieni aikana pois kulumallakaan. Kihloissa ja kännissä kun on tunnetusti kiva olla ....
Thanks small oaks for Your Lovely Locks !

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page