Skip to Content

View Geocache Log

Found it Tiigeri found Paasikiventien pysähdys

Monday, August 27, 2018Finland

Päivän kolme pakollista oli jo takana, enää neljäs oli noukkimatta. Alkuperäinen ajatus oli lähteä tänään hieman kiipeilemään purkkien perässä mutta aamulla kotona loukattu etutassu ei oikein tukenut tuota ajatusta. Kun särkykin alkoi jo saavutta megalomaaniset mittasuhteet, joten päätin kääntää geobiilin keulan kohti kotia ja tehdä pikaisen pysähdyksen täällä.

Tuttu toteutus tarttuikin tassuun ensimmäisestä paikasta. Pidempään meni kun "vasurilla" kaivoin lokikirjan esille ja palautin sen paikoilleen. Nyt ei pystynyt paiskaamaan reilua tassunjälkeä ryppyiseen lokiin, piti vain varovasti sivellä hento häivähdys todisteeksi käynnistä. Päivän tehtävä oli suoritettu, joten poistuin kotiin parantelemaan kipeää tassua. Tiigeri kiittää ja kumartaa kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page