Skip to Content

View Geocache Log

Found it NellyHi found Kuusivarkaissa Taivaskalliolla

Monday, 27 August 2018Finland

Sisä-Hatun saarimiitin jälkeen oli vielä tarkoitus käydä hakemassa tämän kuun puuttuva saarikätkö, mutta ilta alkoi olla jo pitkällä ja pian olisi tullut jo pimeää, joten päätimme jättää saarikätköilyn toiselle päivälle.

Kotimatkalla päätimme vielä käydä nappaamassa täältä nämä sopivasti rivissä olevat tradit pois kartalta kummittelemasta. Samalla menikin 4500 löydön raja rikki niin, että poksahti!

Jos edellinen kätkö oli helppo ja nopea löytö, niin tämä ei kyllä sitä ollut. Minulla oli heti paikalle päästyämme ajatus siitä millaista kätköä etsimme, mutta hämärtyvässä illassa etsintä osoittautui varsin haastavaksi. Ehkä kymmenisen minuuttia siinä hölmönä pyörittiin ennen kuin pailakan silmät tapasivat juuri ideani kaltaisen toteutuksen! Kiitos hauskasta kätköstä!

//Muoks. Tällä kätköllä meni se 4500 raja rikki!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page