Skip to Content

View Geocache Log

Attended Jamboree_009 attended Pentala Picnic

Sunday, 26 August 2018Finland

Tälle päivälle oli tarjolla jos jonkinmoista ohjelmaa. Yksi kollega kyseli Porvooseen ja toinen Pentalaan. Tällä kertaa Pentala vei voiton - olisihan täällä tarjolla vaihteeksi teeviismiitti. Niin tässä voi jo miltei puhua teeviismiittiputkesta, kun eilen tuli oltua vastaavassa ja tänään jälleen

Tänään liikkeellä kolmikolla antero75, v v a m team sekä allekirjoittanut. Toki nyt jostakin kumman syystä tänään tuli muutamilla kätköillä törmäiltyä hieman useampaankin kollegaan ja jossain vaiheessa huomasimme olevamme marssijonossa kohti jotain purkkia

Samalla kyydillä saavuimme saareen ja suunnitelman mukaan tekemistä riittäisi miltei koko päiväksi. Itsellä ei ollut tältä saarelta ainuttakaan löytöä, joten jokainen löydetty kätkö olisi kotiinpäin. Kaikki kätköt löytyivät ongelmitta piiloistaan ja suurimman haasteen tuottivat nuo reitinvalinnat kätköltä toiselle. Karttoihin oli kyllä merkitty jonkin verran polkuja, vaan ei läheskään kaikkia. Paikoitellen oli siis valittava polku arvalla ja toivottava ettei päädy kenenkään pihapiiriin. Arpaonni oli tällä kertaa kohdillaan, koska emme onnistuneet löytämään itseämme kertaakaan kenenkään pihasta.

Päivän sää oli sangen mukava, ei ollut varsinaisesti paistetta, vaan eipä ollut kylmäkään. Tuuli oli siis aika minimissään, vallan mukavaa oli kuljeskella saarella. Hirviökärpäsiä oli myös sangen vähän - onneksi, koska niiden runsas läsnäolo olisi saattanut tehdä olon ja kulkemisen sangen tukalaksi.

Visiitin alkuun sopi kivasti tämä miitti. Porukkaa saapui samalla kyydillä meidän kanssamme melkoinen lössi, vaan kummasti sitä tuollainen väkimäärä vain katosi jonnekin saaren uumeniin. Miitissä nähtiin sentään vielä muutama (toki tuolla pidemmälläkin muutama satunnainen) ja mukavaa oli kuulla kuulumisia ja hieman jälleen pölötellä lämpimikseen.

Kiitokset mukavasta miitistä - TFTE

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page