Skip to Content

View Geocache Log

Found it suntio8 found #Bonuksen BONUS Toiset on luotuja kulkemaan

Tuesday, 28 August 2018Finland

Taas alkoi loma ja silloinhan se on kuljettava, kun se on mahdollista. Alkukesästä kiersin puolikkaan ja olin läkähtyä kuumuuteen. Nyt kiersin toisen puolikkaan ja olin läkähtyä kuumuuteen sekä hukata silmälasini juuri tällä multilla. Lisäksi noukin matkan varrelta kunnon satsin ah niin suloisia pieniä herkkutatteja ja iloisen keltaisia kantarellejä. En tietenkään älynnyt laittaa gt-jalkineita, kun on ollut niin kuivaa ja jalat kastuivat välittömästi jo alkumatkasta.
Mutta silti viihdyin taas hyvin kanssa pulmapurkkienne parissa lähes yksin. Toisinaan surahteli ja sain seuraa, mutta hirvikärpäsiä oli vähemmän kuin arvelin.
Tämä olikin aamun eka rasti sattuneista syistä.

Kiitos kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page