Skip to Content

View Geocache Log

Found it muusku found Saarijärven kierto - bonus

Sunday, 02 September 2018Finland

Geojehkin kanssa kätköilykierroksella pääkohteena Saarijärven kierto. Mukana matkassa lapinporokoira Jehki ja paimensukuinen lapinkoira Moona. Jehkille tämän oli osittain myös työpäivä, kun se teki ahkerasti susihavaintoja alueelta. Kätköt lokattiin pääosin yhteisnimimerkillä GM.

Ei tämä hieno kierros ihan putkeen mennyt bonuksen osalta, kun se alkupäässä unohdettiin. Muut bongattiin. Onneksi se puuttuva luku oli pääteltävissä. Eikä se sittenkään putkeen mennyt, kun paluureitillä tuli puhelu häiritsemään ja ohi mentiin kirkkaasti. Eikun takaisin 100 metriä ja sitten lokkaus. Kiitos kätköistä hienoissa maisemissa - sekä emännät että koiruudet nauttivat kierroksesta! Pisteen haluan antaa tälle mahtavalle kierrokselle tähän kohtaan!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page