Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Multisillanpuisto

Monday, 20 August 2018Finland

FTF @ 18:32 w/Neilikka77, Kalvoapina, SaJo87 & Ezonell

Kätkön ilmestyttyä oltiin jo Neilikka77:n kanssa liikkeellä mutta suunta oli Kangasala, jonne oli myöskin tullut uusi kippo (Hepo hirnuu GC7W6KF) Oltiin aikas varmoja että joku hakee Kangasalan purkin ennen meitä (lähdettiin silti koittamaan) ja sitten kilahti tämä eetteriin.... Voi räkä.... No jatkettiin kuitenkin omaa suunnitelmaa eteenpäin ja sitten tuli se mitä arveltiinkin FTF loggaus Kangasalan kiposta.... Geobiili seis ja nopea palaveri Neilikan kanssa miten edetä. Päätettiin kääntää kärry ja suunnata Multisiltaa kohden. Etumatkaa oli muille annettu jo tarpeeksi, joten nyt oli aika antaa Geofocukselle kenkää, mutta kohtuuden rajoissa kuitenkin Tässä oli meinaan sellainen vaara että jäädään nuolemaan haavoja kummastakin kiposta.

Perile päästiin ja Geobiili jäi erään kerrostalon pihaan josta sitten juoksujalkaa kohti nollia. Onneksi sielä oli vielä muu FTF-porukka koolla pitämässä minimiittiä ja päästiin sillä lailla valmiiseen pöytään.... Huh Huh !! Vettä ripotteli taivaalta ihan kunnolla joten äkkiä lähdettiin sitten koko lössi taivaltamaan kukin kohti omia menopelejään. Me Neilikan kanssa käytiin vielä mun velipojalla kylässä kun kippo osui ihan miltei sen takapihalle (velipojan sohvalta purkille oli matkaa 167m).

Kiitos tekijälle kätköstä ja FTF-Hunttereille seurasta !!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page