Skip to Content

View Geocache Log

Found it Tassuset found Nimipäivä # Jaana

Saturday, 08 September 2018Finland

Tätä trailia oltiin tutkailtu pitkin kesää,mutta helteisen kesän takia käynti jäi tähän alkusyksyn päivään ja paremmin sopivaan viileämpään säähän.

Kamat mukaan ja geotassut mobiilin loosteriin ja sitten mentiin. Muutaman kätkön kautta tietysti.
Aaposta aloitettiin.
Kaikki haetut kätköt löytyivät helposti, pari tosin toiselta puolelta tietä, kuin mitä gepsi näytti. Hieman vaikeutta lisäsi äskettäin tien reunoja karsinut niittosilppuri, joka oli jättänyt katkotut risut ojiin tien poskeen.

Muutamia taukoja pidettiin ja Jaanan kohdilla pysähdyttiin syömään eväitä. Juuri kun saatiin syötyä pyyhälsi paikalle kokenut kätköilijäkolmikko. Heidän kanssaan vaihdettiin muutama sana ja sitten taas jatkettiin matkaa.
Ihan loppumatkalla saatiin sitten ukkoskuuro niskaamme ja viisi viimeistä kätköä haettiin aikamoisessa rankkasateessa. Ukkonen oli aika paikallinen tapaus, sillä heti traililta päästyämme sade lakkasi.

Yhden kätkön korkki putosi kadoksiin, mutta onneksi autosta löytyi varakorkki, eri värinen tosin, mutta korkki kuitenkin.
Yksi kätkö jäi hakematta, mutta haitanneeko mitään. Varusteet eivät olleet viiden tähden tasolla, joten ei edes yritetty.

Mutta sitten ne maisemat! Tämä seutu oli siitä erikoinen paikka, ettei haitannut yhtään, vaikka seutu oli lähes kokonaan hakattu paljaaksi. Muutaman vuoden vanha taimikko oli juuri sopivaa maaston muotojen ja todella hienojen kallioiden esittelylle. Eipä ihmetellä ollenkaan, miksi Repo7 on tämän seudun valinnut esiteltäväksi trailin muodossa.

Kiitosten vuoro: kiitos ja kumarrus tästä helposti lähestyttävästä autolla ajettavasta trailista, joka siksakkasi pitkin ja poikin komeaa maastoa. Myö kyl tykättii iha kympillä, meillä oli kivaa!
Tassusten favo trailille jätetään Jaana-kätkölle. 🤗🤗🐾🐾

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page